På Sporet – Grenaa Kunststi 2023

Program for den officielle start søndag d 30. juli.

Fra kl. 12.30

mødes vi på Kysthotellets terrasse (bagest – op til plantagen).

Der vil være live musik fra bandet “TANKER” (elektrisk forstyrret eksperimental-rock), og samtidig opføres LIVE KUNST (maleri performance).

Der kan købes drikke/fadøl fra hotellet.

Kl. 13.00

Velkomst ved Palle Jensen (formand for ”På Sporet”) og festtale ved Allan Gjersbøl Andersen fra Kultur- og Fritidsudvalget.

Derefter er der fri vandring for alle på kunstruten – bemærk den flotte portal, bygget af spejderne.

Afslutning

Som afslutning på ruten gør vi holdt ved Naturlegepladsen hvor foreningen ”På Sporet” er vært ved en forfriskning. Der er gratis ristede pølser/hotdogs og et glas hvidvin og/eller saftevand til alle.

Udstillingsperiode

Kunststien er åben hele august og ind i september. Udstillingen afsluttes/nedtages søndag d 10. september og naturpladserne reetableres.


Kunststien har en mere uformel karakter end sædvanlige udstillingsrammer og giver kunstnerne helt unikke muligheder for eventuelt at eksperimentere og lege med andre kunstformer, hvis man har lyst til det.

Der kan udstilles alle former for skulpturer, installationer, interaktive værker, textil, land-art, blandingsformer, tekster, malerier, fotos m.m.

Kunstværkerne er jo eksponeret til det skiftende vejrlig, så en vis robusthed er påkrævet og en rimelig god størrelse vil spille bedst op imod naturen som baggrund.


Støttet af:

Grenaa

Kattegatspejderne