Bliv medlem

Bliv aktiv medlem i 2024

Vi søger kunstnere der har lyst til at udstille med 1 – 2 værker på kunststien i Grenaa Kommunale Plantage fra søndag d 21. juli og t.o.m. søndag d. 1 september.

Kunststien er uhyre populær og har trukket utallige besøgende de foregående år, så kom og vær med til at vise dine kunstværker frem i nogle ekstraordinære rammer, – den vilde natur!

Alle der ønsker at udstille skal så hurtigt som muligt kontakte: Ingolf Steffensen (Koordinator) på tlf. 20102920 – mail: ingolf.steffensen@icloud.com

For at udstille kræves der medlemskab af foreningen ”På Sporet” – kontingentet er: 250 kr.

Kunstnerne står selv for udgifter til fremstillingen af værkerne, men der kan eventuelt ydes hjælp til transport/kranvogn efter aftale. Ligeledes kan der hjælpes med montering på stedet. Hvis dit kunstværk bliver solgt, får du hele beløbet selv. Foreningen ”På Sporet” tager intet gebyr.

Der kan udstilles skulpturer, installationer, blandingsformer, kollager, mobiler, textil, naturformer, fotos, malerier m.m. Som noget nyt tilbyder Hotel Marina at udstille fotos/malerier i selskabslokalerne på 1´ste sal. Det er vigtigt at værkerne ikke før har været vist på kunststien!

Det anbefales at værkerne er rimeligt robuste p.g.a. skiftende vejr (stormsikret).

DU TILMELDER DIG SÅLEDES:

  1. Lav en kort beskrivelse og/eller foto af dit/dine værk(-er). Hvis det endnu ikke er færdigt, kan du vise nogle tidligere værker.
  1. Ring/mail til Ingolf og indsend beskrivelse eller fotos.
  1. Når din tilmelding er godkendt skal du indbetale dit medlemskontingent: 250 kr. til ”På Sporet” – konto nr. 9570 13552754
  1. Husk også et foto af dig selv + et eksempel på din kunst til brug for præsentation på hjemmesiden til webmaster: mail: nete@meller-thomsen.dk – Skriv også dit navn, adresse og kontaktinformationer i denne mail, så vi får præsenteret dig rigtigt.


PÅ SPORET, v/ Palle Jensen, Storegade 12 B 1tv, 8500 Grenå